Foredrag med Lars Olsen

Med mange jern i ilden og et hav av ideer, lanseres TV program og kolleksjoner med sengetøy, baderom og glass på løpende bånd. Hele Norges interiør-ekspert Stine Olsen. Stine Olsen er i full gang med «Eventyrlig Oppussing», et TV-programmet med høye seertall. 10. september kommer han til oss!

Lar s Olsen har satt sin signatur på en rekke produkter i og utenfor Norge. I tillegg til eget design har han høstet stor anerkjennelse for sin signatur kolleksjon hos Bohus. Magnor Glassverk og den danske produsenten av kjøkkeninteriør; JKE Design, Sveriges største leverandør til badet; Svedbergs er andre merkevarer som har produkter designet av Halvor Bakke. I 2023 lanserer U9Q Floors Halvors kvalitetsparkett EcoWood by Halvor Bakke, som Maxbo har sikret seg enerett på for salg i Norge i 2023.
 

Lama var Halvors første samarbeidspartner og han har vært med som designer helt fra starten i 2010. I dag utvikler interiør- og møbeldesigner Halvor Bakke egne kolleksjoner for Lama med lykter, lamper, treprodukter og tekstil. Han er spesielt opptatt av å designe interiørelementer som kan passe inn i alle norske hjem og reiser selv til fabrikkene i India for å kvalitetssikre produksjonen. Samarbeidet er under kontinuerlig utvikling og mange nyheter kommer i tiden fremover.

Deltakelse*
Status/medlem i NIL*